Pagina 1 van 1

Coinpop - mobiele games spelen (kan ook via tablet denk ik)

Geplaatst: 12 okt 2018 17:31
door corinasjunk
Ik weet dat geld verdienen via mobiel bij een aantal niet geliefd is, maar voor degene die het wel interessant vinden....

Ik heb net een app gevonden waarmee je geld verdient door games te spelen! Ontdek games en apps die bij je passen. Geld voor iedere minuut die je speelt (Amazon, PayPal, GooglePlay...)! Het is zo eenvoudig als het klinkt: open de link, download Coin Pop gratis en begin games te spelen. Je krijgt 3333 munten als startbonus.

https://r.coinpop-app.com/campaign/affi ... e?channel=

Uitbetalen kan vanaf 4999 coins, dat is 50 cent. Het eerste spel sprak mij niet aan, die heb ik niet geïnstalleerd. Na een paar dagen verscheen er een TriPeaks kaartspel wat mij wel leuk leek. Na een uurtje spelen had ik genoeg coins voor een betaling die ik de volgende dag op mijn PayPal mocht ontvangen. Ik speel het spel ng regelmatig en de coins rollen binnen.
Je wordt er niet rijk van, maar als je toch zulke games speelt en eraan kan verdienen, waarom niet? Er komen geen virussen op je telefoon en de apps komen van betrouwbare makers die veel meer succesvolle spellen in de store hebben. Ik denk dat de app er ook voor tablets is.